Michelin banden

Michelin logoSinds zijn oprichting in 1891 is het Franse bandenmerk Michelin 1 van de grootste spelers in de bandenwereld, waarbij het volledige gamma van banden wordt afgedekt.

Dankzij doorgedreven innovatie en ontwikkeling zorgt Michelin voor een kwaliteitsvol gamma van winterbanden en zomerbanden voor zowel auto's, bestelwagens, vrachtwagens en andere speciale voertuigen.

Banden Mortier als Michelin expert

Banden Mortier is reeds vele jaren een Michelin Quality Centre. Dit betekent dat we jaarlijks worden onderworpen aan audits en opleidingen vanuit Michelin. Zo zorgen we voor de juiste klantenservice, productkennis en uitrusting van onze locaties in Tielt en Ardooie

Op beide locaties voorzien we een continue voorraad van Michelin banden in de meest gebruikte bandenmaten. Daarnaast zorgen we steeds voor een zo kort mogelijke bestelperiode.

Een ruim aanbod aan Michelin banden

Michelin voorziet een breed gamma aan verschillende bandentypes.

Zo zijn er de Michelin 4X4 banden : Alpin, Diamaris, Synchrone of Latitude voor alle terreinen. De Michelin Agilis, Michelin Energy, Michelin Energy Saver+ of Michelin Pilot (Sport) banden als zomerbanden. Met daarnaast ook het gamma van winterbanden met de Michelin Alpin, Pilot Alpin of Latitude Alpin.

Een extra toevoeging is de CrossClimate, die zowel als zomerband als winterband erkenning heeft. De Michelin banden Agilis of XC Camping zijn dan weer geschikt voor bestelwagens en andere voertuigen.